Menu Sluiten

Aanbieding

aanbiedingen

Kennismakingsles :

Deze rijles is gewoon de eerste rijles van 60 minuten.In deze les worden alle aspecten van het auto/motor rijden benoemd.

De kosten van deze les zijn 15,- euro

Goedkoper rijlessen dat kan:

Hoe?

: Maar les je nog niet bij ons of ben je al klaar met lessen en in het bezit van het rijbewijs dan helpen wij je sparen door € 25,- over te maken op jouw rekening voor iedere nieuwe leerling die jij aanbrengt. Als je je rijbewijs hebt kun je gaan sparen voor je nieuwe droom, want je kunt ook na het behalen van je rijbewijs nog nieuwe leerlingen aanleveren. Op deze wijze kan je een gedeelte van je rijopleiding bij elkaar sparen of je nieuwe droom verwezenlijken.

BTK-creditcardhouderBikers toolkit

Je bent gestart met motorrijlessen en bent een nieuwe wereld binnengestapt vol uitdaging, spanning en het gevoel van vrijheid! Om dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij te laten hebben wij een Bikers Toolkit voor je samengesteld. Je krijgt dit welkomstcadeau aangeboden namens je rijinstructeur, de rijschool en de KNMV.

In de Bikers Toolkit vind je informatie en handige aanbiedingen waar jij als beginnende motorrijder je voordeel mee kunt doen. Zo ben je dit kalenderjaar proeflid van de KNMV met direct de volgende voordelen:

Na het insturen van de voucher: gratis KNMV Motorpechservice voor je motor
Voordelig aanvullende modules via KNMV Motorpechservice voor motor en auto
Belangenbehartiging voor motorrijders in Nederland.
Vier keer per jaar KNMV-ledenmagazine Grip.
Iedere twee weken de digitale nieuwsbrief.
Korting op KNMV Verzekeringen.
Unieke ‘experiences’, exclusief voor leden.
Profiteer van de standaard lage ledenprijs voor een Voortgezette Rijopleiding (VRO)
10% korting op een motorkeuring door onafhankelijk keurmeester Erik van Lent.
15% korting op gehoorbescherming van Alpine Hearing Protection (via de speciale website).
Exclusieve ledenaanbiedingen via Grip.
Downloaden van gratis apps.
Korting op motorkleding via Nerons.
Let op: het KNMV-lidmaatschap stopt niet automatisch, al ontvang je wel een herinnering van ons, twee weken voor het verstrijken van de termijn. Opzegging van het lidmaatschap per 1 januari 2016 dient vóór 1 november 2015 per e-mail of brief te gebeuren. Als je de Bikers Toolkit na 1 september ontvangt geldt het lidmaatschap tot eind van dit kalenderjaar, inclusief een volledig kalenderjaar. Je hoeft in dit geval niet voor 1 november op te zeggen.

Tip: geniet van alles wat met motorrijden te maken heeft, geef jezelf even de tijd om te wennen aan de motor, draag altijd beschermende kleding, geniet van je vrijheid en wellicht ontmoeten we elkaar nog eens ergens.