Menu Sluiten

Agenda

E-rijschool

Leerlingen-pagina

 

De leerlingen kunnen normaalgesproken inloggen via een link op de website van de rijschool en komen daarmee op hun persoonlijke homepage. In één oogopslag zien zij welke lessen zij gereserveerd hebben, hoeveel geld zij moeten betalen, de details van openstaande facturen, hun persoonsgegevens die in het systeem staan, hoeveel zij tegoed hebben van een lespakket en welk ervaringsniveau zij hebben. Ook informatie over hun ‘Eigen Verklaring’ en over het aantal voorgaande lessen zien.

Een les reserveren…………..

Met één klik opent de leerling de agenda. De lessen die de leerling kan reserveren zijn toegesneden op het niveau van de leerling en de beschikbaarheid van het juiste voertuig. Door op een les te klikken ziet de leerling de details van de les met de annuleringsvoorwaarden. Als hij vervolgens op OK klikt is de les gereserveerd. Een bevestiging wordt per e-mail naar leerling (en instructeur) gestuurd.

Vorderingen bekijken en voorbereiden op de volgende les

Het onderdeel Vaardigheden geeft de leerling de kans om te zien in hoeverre hij/zij bepaalde vaardigheden beheerst die passen bij het ervaringsniveau en welke vaardigheden allemaal nodig zijn. Het is mogelijk om de vorderingen in het verloop van de tijd te zien als de leerling dat wenst.

 

 

lessonfinder_nl

e-rijschool Mobile

Omschrijving
Voor leerlingen bij rijscholen met een e-rijschool login. Deze app vergemakkelijkt het dagelijks gebruik voor lesafspraken, betalingen en pakkettegoeden. Ga naar de online leerling homepage om alle functies te leren kennen en om voor het eerst in te loggen.

Deze app is via de App Store {apple} en market store { android } gratis te verkrijgen.

screen568x568  screen568x568-2