Menu Sluiten

Spoedopleiding

spoedcursus
Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Bij Verkeersschool Schoffelmeer kun je al in 10 dagen je rijbewijs halen, maar je kunt ook kiezen voor 10 weekse of 1 rijles per week. Als je ervoor kiest om in een korte periode je rijbewijs te halen, zorgen wij ervoor dat je na afloop van die periode (bijvoorbeeld 10 dagen) aansluitend het CBR examen kunt doen. Om dat te kunnen realiseren moeten we vooraf bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat we deze lessen in kunnen plannen.

 

Hoe snel is een spoedcursus rijbewijs?
Iedere leerling is anders en daarom start onze compact rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijinstructeur het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 4 tot 7 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). Hou daarmee rekening wanneer je een aanvraag indient. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

 

 

Snelcursus rijbewijs – hoeveel kost het?

Wat jouw compact rijlespakket gaat kosten weet je exact na de intest. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie.

 

Theorie-opleiding voor je autorijbewijs

Natuurlijk is het belangrijk dat je de verkeersregels kent, maar leren voor het theorie examen is niet het leukste onderdeel van de rijopleiding. Kijk eerst eens hoe je ervoor staat met ons online theorie examen. Er zijn maar heel erg weinig mensen die slagen voor het theorie examen zonder hiervoor te leren. Bij de Verkeersschool Schoffelmeer bieden we verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden:

Kijk op onze Theorie mogelijkheden.

spoedopleiding
In 10 dagen , 15 dagen , 4 wkn of 10 weken wij doen het !!!